Тенис иконата на Сърбия Новак Джокович си докара куп неприятности след

...
Тенис иконата на Сърбия Новак Джокович си докара куп неприятности след
Коментари Харесай

Албанската мафия иска главата на Джокович след скандала с песните

Тенис иконата на Сърбия Новак Джокович си докара куп неприятности след празненствата на триумфа в ATP Cup, където на финала " плавите " се оправиха с любимеца Испания. Именно Ноле стана воин, откакто първо надделя Надал, а след това на двойки стигна до триумфа против представителите на Иберийския полуостров.

Редом с песента на българката Камелия " Луда по тебе ", сърбите пяха и сръбска ария за Косово - " Видовдан " на Гордана Лазаревич. Това вбеси посланика на Косово в България Едон Цана, определил тенисиста като " първичен, ретрограден и елементарен балкански националист и шовинист ".

Оказва се обаче, че Цана не е единственият афектиран и люта на Джокович към този момент е и албанската мафия. Близък до сърбина призна, че той е получил смъртни закани за живота си и за този на фамилията си в обществените мрежи, които обаче към този момент не приема изключително съществено.

" Ноле е първокачествен състезател и родолюбец, който не ненавижда и не е обидил никого. Всичко останало са мръсни политически игри. Не го е боязън и няма да разреши това да помрачи насладата и е подготвен за още победи ", разяснява източникът пред сръбските медии.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР